Doe mee

Vul je postcode in zodat we je snel kunnen helpen met je aanvraag

Laat kinderen meedoen! Leergeld ondersteunt kinderen uit gezinnen met geldzorgen. Denk hierbij aan ondersteuning door middel van een laptop of muziekles. We vinden het belangrijk dat elk kind echt kan meedoen. Jouw bijdrage zorgt ervoor dat elk kind kansrijk is en kennis, vaardigheden en eigenwaarde ontwikkelt.

Doe mee als vrijwilliger

Zet je in voor de mensen in jouw omgeving. Leergeld Vught is altijd op zoek naar betrokken vrijwilligers. Op dit moment hebben wij een vacature voor een Intermediair. Als team van 10 vrijwilligers vergaderen we elke maand.


Vacatures

Stichting Leergeld Vught zoekt vrijwilligers. Ben jij, of ken jij iemand die samen met ons zorgt dat kinderen in armoede in de gemeente Vught hulp krijgen? Neem contact met ons op via bestuurleergeldvught@gmail.com. Want nu meedoen, is straks meetellen voor onze kinderen.

Intermediair: contactpersoon voor gezinnen.Je doet een intake met gezinnen, inventariseert behoeften, zorgt dat kinderen kunnen sporten, een cultuuractiviteit doen, zwemles krijgen, en voldoende leermiddelen hebben en naar school kunnen fietsen. Verder bekijk je samen met de ouders waar nog extra ondersteuning nodig is.

Medewerker back-office: je zorgt dat alle aanvragen verwerkt worden, dat betalingen gedaan worden, maakt afspraken met sportclubs en cultuurverenigingen en onze leveranciers.

In je werkzaamheden word je begeleid en ondersteund door een club van ervaren en enthousiaste vrijwilligers. Een paar keer per jaar komen we bij elkaar om af te stemmen. De contactmomenten met je gezinnen kun je naar eigen agenda inplannen.

Wil je graag iets bijdragen, maar heb je beperkt tijd? Neem ook dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.


Doe mee als donateur


Periodieke gift
Door elke maand een vast bedrag te geven, kunnen we beter bouwen aan Stichting Leergeld Vught. Het geeft ons de mogelijkheid om met meer zekerheid kinderen te helpen.

Geef een gift:

  1. Download de overeenkomst via de link
  2. Vul hem in en mail naar info@leergeldvught.nl

Eenmalige gift

Je kan een eenmalige gift geven:

Zelf donatie overmaken op rekeningnummer NL38 RABO 0131 077 023 ten name van Stichting Leergeld Vught.

We hebben een ANBI status. Daardoor kan je jouw gift aftrekken van de belasting tijdens de belastingaangifte.

Doe mee als Partner

Werk mee aan de toekomst van kinderen. Stichting Leergeld Vught is altijd op zoek naar partners. Partners kunnen bedrijven, instellingen, clubs of particulieren zijn, die via een financiële bijdrage, producten en diensten hun steentje willen bijdragen.

Bel naar 06-54387803 om de mogelijkheden voor samenwerking te bespreken. Of mail naar info@leergeldvught.nl